Restaurant
Foodbar
  Menukaart
  Reviews
Thuis
Private dining
Kookstudio
Impressie
Wijn
Route
Tijd
Reserveren
Contact
Vacatures

Laatste reviews van Couverts.nl

Ine geeft ons een 10.0
Genoten op het terras. Relaxed onder het genot van een wijntje, heerlijk gegeten. De sfeer is Top!! Het eten Zalig!! Tot gauw.

Astrid geeft ons een 9.0
Top

Antonie geeft ons een 8.6
Heerlijk avondje met lekker eten en een gezellige ambiance. Genoten van de drankjes en het eten. Een zeer gevarieerd menu met goede prijs-kwaliteit verhouding. Bediening is kundig, beleefd en attentvol.

betty geeft ons een 9.0
Lieve mensen, genieten met al je zintuigen dat kan je in Foodbar Promessa ! Ga er naartoe in goed gezelschap en beleef een prima zondagavond. Mooi kader, vriendelijke, professionele bediening én heel lekkere gerechten !!!